Apartmány Chorvatsko
- Ubytování
 
 

Villa Saraka
Ubytování v objektu :

Suite Primavera - Dubrovnik
Suite Primavera


Kontakt na pronajímatele:
Marijana Lujo
Nikole Božidarevića 10
20000 Dubrovnik
Chorvatsko
GSM: +385 98 344 997
Fax: +385 20 358 327
www.Homepage
Kontaktní jazyk:
- Chorvatski
- Anglicky
- Nĕmecky
- Italsky

Vzdálenosti (m)
Centrum: 0
Pláż: 100
Obchod: 10
Banka: 40
Pošta: 40
Restaurant: 20
Disco Club: 100
Casino: 100
Tenisový kurt: 0
Marina: 0
Lékař: 0
Lékárna: 30
Čerpací stanice: 0
Autobus: 50
Vlak: 0
Trajekt: 0
Letiště: 0
 

Villa Saraka

   3 apartmána različitih veličina na raspolaganju su Vam po povoljnoj cijeni. Apartmány Saraca nude smještaj u Suite Primavera, Suite Estate and Suite Autuno.
Suite Primavera*** je prostrani luksuzni apartmán opremljen s antiknim namještajem s udubnom dvokrevetnom sobom, modernom kuhinjom s blagavaonicom, dnevnom sobom i kupaonicom s hidromasažnom kadom. Apartmán može primiti 4 osobe, 2 u ložnici i dvije u obývací pokoj na kauč. Na raspolaganju je klima uređaj, televizija i DVD.
Suite Estate*** je studio apartmán koji može primiti 2 osobe. Ima ležaj za dvije osobe, mini kuchyň i kupaonicu. Na raspolaganju je klima uređaj i televizija.
Suite Autuno*** je apartmán s dvije spavaće pokoje s duplim krevetima, kuhinjom s blagavaonicom i kupaonicom. Može primiti 4 osobe. Na raspolaganju je klima uređaj i televizija.
Dragi gosti, ako želite provesti nezaboravan dovolená svakako posjetite neponovljivi Dubrovnik i odsjednite u samom centru zbivanja. Svakako ćete željeti ponovno doći.

Dubrovnik

   STARI GRAD DUBROVNIK
Dubrovnik je grad izuzetne povijesti, svjetski poznate spomeničke baštine i ljepote
(u UNESCO-vu registru svjetske kulturne baštine)
i jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Zidine starog Dubrovnika zaokružuju kompleks javnih i privatnih, sakralnih i svjetovnih građevina iz svih perioda gradske povijesti od samog osnutka u sedmom stoljeću. Posebno su značajni glavna ulica starog grada, Stradun, Knežev dvor, Crkva Svetog Vlaha, Katedrala, tri velika samostana, zgradu Carine i Vijećnica. Dubrovačka Republika predstavljala je posebnu političku i teritorijalnu cjelinu


Dotaz pronajímateli:

Jméno:  
Adresa:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Period:
Osob:
Zprava:

Security question, please solve:

7 + 7 =