Ferienwohnungen Kroatien.net
- Smještaj

Oglasite besplatno svoje smještajne kapacitete: privatne apartmane i sobe, pansione, vile!

Dozvoljeno je oglašavanje samo legalnog, registriranog smještaja.

Korisničko ime:
Lozinka:Novi korisnik? Registrirajte se besplatno!: »Registracija novih korisnika

Zaboravili ste korisničko ime?

Zaboravili ste lozinku?

Besplatni oglasnik privatnog smještaja

   Predstavite Vaše apartmane ondje gdje će ih turisti zaista uspjeti i pronaći zahvaljujući izvrsnoj poziciji na pretraživačima.
   Oglašavanjem svojih apartmana, pansiona ili soba na portalu Ferienwohnungen-Kroatien.net dobivate više od oglasnika - dobivate kompletan čitav mali sajt za detaljnu prezentaciju vašeg smještaja:
  • jedna stranica za opis glavnog objekta sa slikom objekta
  • jedna stranica za prikaz plana sa pozicijom objekta
  • po jedna stranica za svaki apartman, studio-apartman ili sobu: opis, 4 slike, cjenik, kontakt formular
  • kalendar rezervacija
I sve to pomnožite sa 6, na koliko jezika će vaš smještaj biti predstavljen: uz hrvatski tu su još engleski, njemački, francuski, talijanski i češki jezik. Potrudite li se opisati vaše apartmane i na stranim jezicima imate 6 puta veće šanse da stranica sa oglasom vašeg smještaja bude pronađena, a time se povećavaju i izgledi za bolju popunjenost vaših objekata.

Oglasite besplatno svoje apartmane!

   Korisnici oglasnika mogu besplatno sami objavljivati oglase, mijenjati opis smještaja, cijene, kalendar rezervacija, postavlajti i mijenjati slike. Odmah nakon unosa Vaši oglasi se mogu viditi na internetu.

   Oglasnik ne preuzima nikakvu odgovornost za istinitost podataka objavljenih u oglasima na bilo kojoj stranici oglasnika, te za sadržaj oglasa, niti za eventualne zloupotrebe prilikom objave oglasa.