Ferienwohnungen Kroatien.net
- Smještaj
 
 

Villa Saraka
Smještajne jedinice :

Suite Primavera - Dubrovnik
Suite Primavera


Kontakt adresa:
Marijana Lujo
Nikole Božidarevića 10
20000 Dubrovnik
Hrvatska
GSM: +385 98 344 997
Fax: +385 20 358 327
www.Homepage
Kontakt jezik:
- Hrvatski
- Engleski
- Njemački
- Talijanski

Udaljenosti (m) (m)
Centar: 0
Plaža: 100
Trgovina: 10
Banka: 40
Pošta: 40
Restaurant: 20
Disco Club: 100
Casino: 100
Tenis: 0
Marina: 0
Ambulanta: 0
Apoteka: 30
Benzinska postaja: 0
Autobus: 50
Vlak: 0
Trajekt: 0
Aerodrom: 0
 

Villa Saraka

   3 apartmana različitih veličina na raspolaganju su Vam po povoljnoj cijeni. Apartmani Saraca nude smještaj u Suite Primavera, Suite Estate and Suite Autuno.
Suite Primavera*** je prostrani luksuzni apartman opremljen s antiknim namještajem s udubnom dvokrevetnom sobom, modernom kuhinjom s blagavaonicom, dnevnom sobom i kupaonicom s hidromasažnom kadom. Apartman može primiti 4 osobe, 2 u spavaću sobu i dvije u dnevni boravak na kauč. Na raspolaganju je klima uređaj, televizija i DVD.
Suite Estate*** je studio apartman koji može primiti 2 osobe. Ima ležaj za dvije osobe, mini kuhinju i kupaonicu. Na raspolaganju je klima uređaj i televizija.
Suite Autuno*** je apartman s dvije spavaće sobe s duplim krevetima, kuhinjom s blagavaonicom i kupaonicom. Može primiti 4 osobe. Na raspolaganju je klima uređaj i televizija.
Dragi gosti, ako želite provesti nezaboravan odmor svakako posjetite neponovljivi Dubrovnik i odsjednite u samom centru zbivanja. Svakako ćete željeti ponovno doći.

Dubrovnik

   STARI GRAD DUBROVNIK
Dubrovnik je grad izuzetne povijesti, svjetski poznate spomeničke baštine i ljepote
(u UNESCO-vu registru svjetske kulturne baštine)
i jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Zidine starog Dubrovnika zaokružuju kompleks javnih i privatnih, sakralnih i svjetovnih građevina iz svih perioda gradske povijesti od samog osnutka u sedmom stoljeću. Posebno su značajni glavna ulica starog grada, Stradun, Knežev dvor, Crkva Svetog Vlaha, Katedrala, tri velika samostana, zgradu Carine i Vijećnica. Dubrovačka Republika predstavljala je posebnu političku i teritorijalnu cjelinu


Upit iznajmljivaču:

Ime:  
Adresa:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Period:
Broj osoba:
Poruka:

Security question, please solve:

8 + 2 =