Apartmány Chorvatsko
- Ubytování

Ubytování Mali Lošinj

Lijepi mali apartmán - Mali Lošinj  Mali Lošinj - Lijepi mali apartmán  40.00 - 70.00 €
Ovaj apartmán je novi i skladno uređen. Sastoji se od kuhinje s blagavaonom, dvije spavaće pokoje i kupatila. Vani ima terasu i travnato dvorište.
App.Danijela za 4+1 osobu - Mali Lošinj  Mali Lošinj - App.Danijela za 4+1 osobu
Apartmán Danijela se nacházi na prvom katu kuće sa prekrasnom terasomi posjeduje 2 spavaće pokoje sa 4 ležaja,Dnevni boravak,kuchyň i sanitarni čvor..
Apartmán Lara za 2 osobe - Mali Lošinj  Mali Lošinj - Apartmán Lara za 2 osobe
Apartmán Lara satoji se od 1 spavaće pokoje,kupaone,kuhinje sa boravkom,te izlazom na terasu i nacházi se na 1 katu kuće.
App 4+1 - Mali Losinj - Mali Lošinj  Mali Lošinj - App 4+1 - Mali Losinj
Apartmán Daniela ( Mali Losinj )- 1/4 + 1 Ap se sastoji od 2 dvokrevetne pokoje, kompletno opremljene kuhinje, dnevnog boravka sa pomoćnim ležajem (kauč) i kupatila.
App 3 - Mali Losinj - Mali Lošinj  Mali Lošinj - App 3 - Mali Losinj
Apartmán Daniela ( Mali Losinj )1/3 App - se sastoji od jedne dvokrevetne pokoje, kompletno opremljene kuhinje sa pomoćnim ležajem i kupatila. Apartmán ima balkon sa indirektnim pogledom na more.
App 1/2+1 - Mali Losinj - Mali Lošinj  Mali Lošinj - App 1/2+1 - Mali Losinj
Apartmán Daniela - 1/2 + 1 Ap( Mali Losinj ) se sastoji od jedne pokoje, kompletno opremljene kuhinje i kupatila. Apartmán ima predivnu terasu sa direktnim pogledom na more, udaljen je 100 m od plaže.
Apartmán 01 - Mali Lošinj  Mali Lošinj - Apartmán 01
Apartmán: L01*** za 4 osobe sastoji se od: jedne dvokrevetne pokoje s balkonom, dnevnim boravkom s dva ležaja, SAT TV, klima uređajem, kupaonom s tus kabinom, kuhinjom, te terasom.
Apartment  L03 - Mali Lošinj  Mali Lošinj - Apartment L03
Apartment L03 *** for 3 persons that dispose with one double room and balcony , bathroom with shower, kitchen, living room with one bed, SAT TV, air condition and terrace.
Mansard - Mali Lošinj  Mali Lošinj - Mansard
Apartment: Mansard** for 6 persons that dispose with tree rooms of which one with separate beds, bathroom with shower, kitchen and a huge terrace.